Tarieven.

Neem gerust contact met me op bij vragen over de tarieven.

Een-op-een sessie

95 incl. btw

Sessie van 75 minuten


Je hoeft geen contant geld mee te nemen naar de afspraak. Na afloop van de sessie stuur ik je een betalingsverzoek via Tikkie.


Hart voor jezelf weekend Zeeland (Renesse)

Op aanvraag

Voorjaar 2023.
Exacte datum volgt nog.


De kosten voor dit weekend zijn bij mij op te vragen. Klik op deze link dan ontvang je alle informatie over het weekend.  


Relax weekend Landal (Braamt)

Op aanvraag

Datum is in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid van de vakantiewoning


De kosten voor dit weekend zijn bij mij op te vragen. Klik op deze link dan ontvang je alle informatie over het weekend.  


Vergoeding.

Coaching wordt vooralsnog niet vergoed vanuit de Zorgverzekering.

Via de belasting voor particulieren.
De kosten voor een coachingstraject kun je als particulier inclusief de BTW aftrekken van de belasting onder de noemer scholingskosten. Meer informatie kun je opvragen bij de belastingdienst.

Belastingaftrek voor ondernemers.
Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wil je graag advies over hoe je dit het beste kunt doen? Neem contact op met een accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Ontwikkelbudget werkgever.
Bijna iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor de ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, professionele groei of je employability (Inzetbaarheid). Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw coachingstraject mogelijk.

Neem contact met me op.

Ik ben er voor je.