De HELENDE REIS bevat de helende thema’s waaronder: jezelf openen, vertrouwen, loslaten en vergeven. De helende reis geeft je inzicht via voelen en ervaren. In mijn praktijk HART VOOR JEZELF is dat mijn manier van werken; lichaams- en ervaringsgericht werken. Mijn inziens de beste manier van leren.

Een Helende Reis (duurt 2,5 a 3 uur) is een effectieve manier om naar de diepste oorzaak van je klacht te gaan. Tijdens de reis ga je aan het werk met de emoties die verbonden zijn met bepaalde gebeurtenissen uit je leven. Emoties bestaan altijd, ze komen en gaan, maar sommige konden niet op gezonde wijze ervaren worden. Ze waren zo verbonden met een nare of traumatische gebeurtenis, dat het lichaam de boodschap heeft gekregen die emoties niet meer toe te laten en je niet meer open te stellen voor dergelijke gebeurtenissen. Daarmee worden ze met de herinnering op celniveau opgeslagen. Dit gebeurt onbewust en uit pure zelfbescherming.
Door een Helende reis is het mogelijk om toegang te krijgen tot deze herinneringen en je te bevrijden van de bijbehorende blokkades. Je weer te verbinden met de Bron, met wie jij werkelijk bent, om dit vervolgens ten volste te ervaren zodat je een volwaardig leven kunt leiden en je ware zelf kunt zijn.

Tijdens de Helende reis lig je op de behandeltafel met je ogen gesloten, zodat je dicht bij jezelf blijft. Stap voor stap begeleid ik je op je reis door je emoties. Door de verschillende schillen en lagen heen.

Voor wie is de HELENDE REIS geschikt?
De Helende reis is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 5 jaar. Of je nu een emotioneel of fysiek probleem hebt, naar je eigen groei wilt kijken of naar patronen die je negatief beïnvloeden. De helende reis is eigenlijk voor iedereen geschikt. De helende reis geeft je een kans los van de thema’s te komen die je beperken of je klein houden. Dat kunnen onbewuste overtuigingen zijn, geblokkeerde emoties o herinneringen die pijnlijk zijn of je in de weg zitten.

Wanneer werkt de HELENDE REIS optimaal?
Als je een commitment met jezelf hebt gemaakt om je tijdens de reis volledig open te stellen en je bereid bent om oude emotionele lading los te laten.

Wat is het effect van een HELENDE REIS?
Tijdens een Helende reis ontdoe je jezelf van oude onwaarheden, ideeën waarmee je hebt geleefd. Het vinden van je eigen waarheid en daar mee gaan leven brengt je in innerlijke rust en kracht. Hierdoor komen meer mogelijkheden tot je beschikking; eigen regie, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

 

 

Diep in ieder van ons
wenkt een enorm potentieel
het wacht erop je te bevrijden
en nodigt je uit thuis te komen

– Brandon Bays –