Alles is energie. Soms loop je over van energie. Maar ook kan het zijn dat je weinig energie voelt en kan je je geblokkeerd voelen.
Er zijn dan verstoringen of blokkades in je energieveld ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en of mentale klachten (vastzittende denkpatronen). Healing is het in evenwicht brengen van een verstoorde energie.

Een healing is voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie, lichamelijke, emotionele of mentale klachten heeft of gewoon heerlijk ter ontspanning of preventief.

Hoe verloopt een healing?

De healing vindt plaats op de behandeltafel. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan met uitzondering van je schoenen. Tijdens de healing werk ik met de universele energie. Spelenderwijs en intuïtief stem ik me af op jouw energie en ga ik op zoek naar de verschillende frequenties van de energie. Deze vertelt mij waar er blokkades of verstoringen zijn. Via mijn handen laat ik de energie naar jou stromen. Ik zorg ervoor dat de energie weer in goede banen worden geleidt. De energie gaat naar de plaatsen waar het meest nodig is. Sommige mensen kunnen de energie voelen stromen, weer anderen ervaren een golf van kou of warmte of tintelingen en anderen voelen helemaal niets. Tijdens de healing ga je steeds meer energie ervaren; wat veelal een diepe ontspanning geeft.  Met een healing wordt het zelfherstellend genezend vermogen geactiveerd en gestimuleerd. Hierdoor kunnen blokkades in jouw energieveld verdwijnen.

Wat levert een healing je op?

Door het ontvangen van een healing kun je onder meer verlichting ervaren, je meer in balans voelen, meer innerlijke rust ervaren en kom je weer in contact met jezelf, waardoor je je krachtiger gaat voelen. Daarnaast geeft een healing mooie inzichten op bewustzijnsniveau.

Na de behandeling is het aan te raden om voldoende (minimaal 1,5 liter) water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

The soul always knows what to do to heal itself
The challenge is to silence the mind

Wil je een afspraak maken voor een healing of wil jij meer informatie, neem dan contact met me op.