Hart Voor Jezelf Weekend.

Zeeland (Renesse)

Datum is in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid van de vakantiewoning

Gun jij jezelf een heerlijk weekend aan de mooie Zeeuwse kust?

Een moment om tot jezelf te komen en je te richten op je verlangen, wat vraagt op dit moment aandacht in je leven? Op welke gebieden mag jij je gaan openbreken voor de liefde voor jezelf? Leven vanuit een HART VOOR JEZELF. Een weekend van gezelligheid en lol, maar ook van bezinning, bewustwording, wandelingen, persoonlijke sessies, creativiteit, uitwisseling, reflectie, (lichaamsgerichte) oefeningen, samen zijn, ontdekken en verbinden. 

Een persoonlijk programma: Hart voor jezelf weekend.
Het Hart Voor Jezelf weekend is een weekend waar je stil staat bij wat je huidige situatie is en wat je verlangen momenteel is. Tijdens het weekend gaan we op onderzoek uit wat er tussen jou en je verlangen in staat. Het weekend zal je bewustwording en inzichten geven, zodat jij weer koers kan gaan varen op jouw pad. Het zal een persoonlijk weekend worden in een veilige en intieme setting. Voor dit weekend is er plek voor twee personen/deelnemers, dit omdat ik de persoonlijke aandacht voor jou belangrijk vind.

Over het weekend.

Voor wie?
Het weekend is voor vrouwen die heerlijk een weekend voor zichzelf willen hebben. Die naast het ontspannen en relaxen ook bewust bezig willen zijn met hun verlangens. Voor vrouwen die het zichzelf gunnen om het beste uit hun leven te halen. Vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten en voelen dat er meer in zichzelf zit dan wat er nu uitkomt. Vrouwen die zich open durven te stellen en die het prettig vinden om samen nieuwe ontdekkingen te doen, maar ook om van elkaar te leren en bij elkaar te zijn. Lol te hebben en dit avontuur samen durven aan te gaan. 

De begeleiding.
Het weekend wordt verzorgd en begeleid door mij – Yvette Schlief. Ik ben een energiegever die levenskracht ontsluit op weg naar liefde. Aan alles voel ik dat dit mijn roeping is en wat ik in de wereld in beweging wil zetten. In het contact met de ander voel je jezelf. In ons leven hebben we andere mensen nodig om te kunnen leren, ontdekken en groeien. Spelenderwijs leren dat is waar ik van hou.

Wanneer?
Van vrijdag 12 uur tot en met zondag tot ongeveer 19 uur. Datum is in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid van de vakantiewoning

Het verblijf.

We verblijven tijdens het weekend in een luxe vakantiewoning voor 6 personen op de Camping de Oase in Renesse. Renesse is een dorp aan de Kop van Schouwen op Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Als je Schouwen Duivenland zegt, denk je aan de zee, duinen, de wind, het strand en het water. Maar je denkt ook aan de natuur, de ruimte en openheid. En voor diegene die aan de stress van het dagelijkse leven wilt ontsnappen is een verblijf op het eiland de juiste keuze.  De camping ligt op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Renesse en is omringd door prachtige natuur. De camping biedt veel groen, ruimte en privacy.

De vakantiewoning is sfeervol en warm ingericht. Op de benedenverdieping is er een comfortabele keuken en woonkamer aanwezig. De woonkamer heeft openslaande deuren, waar je heerlijk uitkijkt op de ruime tuin. Verder is er op de benedenverdieping een tweepersoons slaapkamer aanwezig een apart toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee tweepersoons slaapkamers met aparte bedden aanwezig en een luxe badkamer met inloopdouche en toilet. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een tv en dvd aansluiting. Verder is er gratis Wifi aanwezig. 

Het programma.

Het weekendprogramma vindt plaats van vrijdag 12.00 uur tot en met zondag rond 19 uur.

Op basis van de (hulp)vraag en motivatie van de deelnemers om deel te nemen aan het weekend, kan het programma nog aangepast worden, zodat het nog beter aansluit naar de wensen en behoeften.

Wil je weten hoe het programma eruit ziet? Klik dan op onderstaande link, dan stuur ik de informatie naar je toe, inclusief wat de kosten zijn voor het weekend.  

Reviews een-op-een sessie.

Neem contact met me op.

Ik ben er voor je.