Groepstraining (max 6 pers.)

Een halfjaar traject van 6 bijeenkomsten, waarvan 5 bijeenkomsten van 2 uur en 1 bijeenkomst van 3 uur

Eigen kracht training: startdatum 15 november 2022 .

Deze training is geschikt voor jou, als jij: Merkt dat je niet lekker in je vel zit, je herhaaldelijk tegen bepaalde thema’s aanloopt, merkt dat je op meerdere vlakken in je leven niet verder komt, merkt dat jij regelmatig stress ervaart, merkt dat er meer in je zit dan wat er nu uitkomt, dat je dingen in je leven wilt veranderen maar dat dit niet lukt, regelmatig de gedachten hebt ik ben niet goed genoeg, het lastig vindt om goed voor jezelf te zorgen, het leven je overkomt, jij het gevoel hebt dat je vast zit, jij je vaak vergelijkt met anderen, veel aan je zelf twijfelt, onzeker bent, merkt dat je niet in je kracht staat, de buitenkant niet overeenkomt met je binnenkant, eenzaam en onbegrepen voelt en weinig plezier ervaart in de dingen die je doet? je weleens afvraagt wat het allemaal nog voor een zin heeft en waar je het nog voor doet? je veel aan het piekeren bent, meer uit je leven wilt halen, acties wil zetten voor een fijner leven en niet weet hoe

Dan is deze training geschikt voor jou! De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur en 1 bijeenkomst van 3 uur. Iedere maand is er een bijeenkomst. De bijeenkomsten worden op een eigenwijze, creatieve en expressieve manier ingevuld. Met de oefeningen en opdrachten ga je zowel mentaal, emotioneel als lichamelijke met jezelf aan de slag. Na iedere bijeenkomst ontvang je aanvullende opdrachten in je mailbox. Dit geeft een verdieping op de thema’s waar je tijdens de bijeenkomsten mee bezig bent.

De inhoud van de training is als volgt:.

Bijeenkomst 1 (15 november 2022)
De eerste bijeenkomst ga je meer leren over ons brein, zodat je kennis hebt over waarom we doen zoals we doen en hoe we dat kunnen gaan veranderen. In deze fase gaan we starten met eerst eens veel kennis op doen van hoe ons lichaam en brein werkt. Dit is belangrijk, omdat je eerst goed moet snappen waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Wat ga je in deze fase o.a. leren: Waarom verstand en gevoel niet samen gaan Wat maakt dat je lichaam zo snel reageert met spanningsklachten. Waarom het zo moeilijk is om oude patronen te doorbreken. Waarom je elke keer maar weer terugvalt, terwijl je je nog zo voorgenomen had om het niet meer op deze manier aan te pakken. Waarom positief denken helemaal niet werkt. Wat maakt dat je negatieve gedachten helemaal niet zo makkelijk kunt omzetten naar positieve gedachten.

Bijeenkomst 2 (13 december 2022)
Je verkrijgt Inzicht in jouw blokkades (Patronen herkennen en overlevingsstrategieën). De automatische piloot: Herkennen; wat doe je nog steeds wat je niet wilt? Welke patronen belemmeren je om echt te leven? Wat wil je bereiken? Om dit te bereiken welk gedrag moet je dan doorbreken? Hoe ziet jouw leven eruit als jij niet meer aan het overleven bent, maar echt voluit leeft? Je gaat op onderzoek uit wat jouw afweer en overlevingsstrategieën zijn. Ooit hebben ze je liefdevol gediend, echter nu werken ze jouw ontwikkeling en groei tegen.

Bijeenkomst 3 (18 januari 2023)
Helpt jouw waarheid jouw verder? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. Gedachten, leefregels en alternatieve leefregels. Stap uit je zo hoort het systeem

Bijeenkomst 4 (12 februari 2023)
Boxsessie, onder begeleiding van een professional en mij. Door te boksen maak je de verbinding met je lijf en je emoties. Je wordt tijdens het boxen begeleidt om in je kracht te komen en stevig te gaan staan voor wie je bent. De boxsessie weerspiegelt vaak precies hoe jij in het dagelijkse leven omgaat met bepaalde zaken, denk aan ruimte in nemen, grenzen stellen, communicatie, leiding nemen. Tijdens de sessie werken we praktisch, ervaringsgericht en vanuit het hier en nu aan een gezondere verhouding tussen hoofd en hart.

Bijeenkomst 5 (13 maart 2023)
Focus in je leven; je eigen navigatie. Door middel van een creatieve opdracht ga je aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Jouw waarden neem je hierin mee. Wat is belangrijk voor jou!

Bijeenkomst 6 (18 april 2023)
ACTIE, ACTIE, je zet jezelf aan het stuur in het leven.  
Je krijgt inzicht krijgen in jouw belemmeringen, hulpbronnen op weg naar je doel.

Wat zal het jou gaan opleveren:

Je krijgt zicht op hoe het lichaam en brein werkt. Door de inzichten die je hiermee krijgt, weet ik zeker dat je milder naar jezelf leert kijken als je aan de slag gaat met het doorbreken van oude patronen. Je leert met milde ogen naar jezelf te kijken.
Het samen zijn en delen in een groep werkt versterkend en helend. Je leert van elkaar.
Je krijgt meer begrip voor jezelf
Je krijgt inzicht in wat belangrijk voor je is en wat er voor nodig is om hier naar te gaan handelen. 
Door inzichten te krijgen in je blokkades kan je dingen in je leven bewust gaan veranderen.
Ontvangen van deskundige professionele hulp in een omgeving waar veiligheid en vertrouwen de basis is.
Vergroten van gezonde hulpbronnen 
Groei in eigenwaarde en zelfvertrouwen
Herstel van verbinding met jezelf
Je gaat weer regie ervaren in je leven
Je ervaart dat je invloed hebt op lastige situaties
Je ervaart weer keuzemogelijkheden en dit geeft een positieve uitwerking op je gevoel
Hoe je de vicieuze cirkel en vastgeroeste patronen kunt doorbreken zodat je hiervan loskomt en vrij kunt zijn
Je leven kunt creëren op jouw voorwaarden en jouw behoeften door te doen wat jou echt gelukkig maakt 
Je focus hebt op wat er voor jouw toedoet in het leven. Hierdoor leef je naar jouw waarheid en dat maakt jou uniek en een gelukkiger mens  
Jezelf op nummer 1 plaatst, alles in je leven begint met jou. Als jij het niet doet, dan doet niemand het

Een zeer waardevolle effectieve groepstraining van een half jaar;
voor 150,- per maand
(dus 6 keer 150 euro)

Dit is inclusief:
– individuele (beeldbel)-intake ter waarde van €85,-
– 2 uur powerhealing twv €150,-
– 4 bijeenkomsten van 2 uur
– 1 bijeenkomst van 3 uur
– Alle materialen
– Tussen iedere bijeenkomst ontvang je opdrachten
– Gedurende het half jaar traject ben ik online voor je beschikbaar
– Tijdens de bijeenkomsten is er onbeperkt koffie/thee aanwezig.

Meld je hier aan

Neem contact met me op.

Ik ben er voor je.

Contact