Een-op-een sessie.

Tijdens een een-op-een sessie maak ik gebruik van allerlei werkvormen die ingezet kunnen worden om jou te begeleiden om de weg naar binnen te gaan maken en beweging te krijgen in de vraagstukken waarmee je komt.  Ieder mens is uniek en vraagt iets anders en heeft iets anders nodig. Daarom wordt er steeds goed afgestemd op wie je bent, wat je vraag is en wat daar het beste bij past. 

De een loopt een wat langer traject, de ander een wat korter. Dat stemmen we dus steeds opnieuw met elkaar af en is natuurlijk ook heel afhankelijk van de vraag waar je mee komt. Wat we doen moet een bijdrage zijn aan jouw proces, aan jouw welzijn en jouw welbevinden. Alles heeft zijn eigen tijd en een ieder heeft daarin zijn eigen tijd en tempo.

Tijdens de sessie gaan we in de vertraging en nemen we de tijd en aandacht wat er in dat moment speelt en of aandacht vraagt. Het gaat om het herkennen wat er in jouw systeem gebeurd, erkennen, accepteren en loslaten. Van onbewust naar bewust zijn, in dat wat er aanwezig is en wat je graag anders wilt (wat je verlangen is).

De methoden, werkvormen, technieken en tools waar mee ik werk zijn onder andere: NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Creatieve opdrachten, visualisaties, Innerlijk kindwerk, Ademwerk, transformatiecoaching, gesprekken, innerlijke criticus, lichaamswerk, EFT (Emotional Freedom Technique) en nog meer.

Online coaching.

Mijn ervaring is dat online coaching minstens zo effectief is als persoonlijke coaching. Online coaching kan ook in combinatie met persoonlijke coaching toegepast worden. 

Als je de afstand te groot vindt of niet kunt of wilt reizen, is online coaching een mooie oplossing. Het biedt de gelegenheid om een sessie met mij te hebben vanaf welke locatie dan ook. We kunnen elkaar horen en zien. 

Ikke.

Ze zeggen altijd, zoek jezelf,
maar ik weet niet wie ik ben,
er wonen mensen diep in mij,
die ik nog nauwelijks ken.

Er leven er belach’lijk veel,
onder diezelfde huid en
als ik zoek naar wie ik ben,
zoek ik de beste uit.

Toon Hermans

Reviews een-op-een sessie.

Wil je een afspraak maken?

Ik ben er voor je.