Ik werk op maat en vanuit de holistische visie; dit betekent dat ik me afstem op wie je bent en waar je op dit moment in je leven staat. Ik zie jou als mens in zijn totaliteit; lichaam, geest en ziel. Ik richt me niet zozeer op de ziekte of klacht, maar juist op het herstellen van de balans.

In de ondersteuning en begeleiding die ik geef, gaat het alles behalve dan uit de boekjes. Dat is ook niet wie ik ben en waar ik ook niet in geloof dat het werkt. We zijn allemaal uniek en dragen allemaal ons eigen levensverhaal met ons mee. Onze ervaringen slaan we op in ons systeem. Het heeft ons gevormd in hoe we naar onszelf en de wereld kijken.

Ik werk vanuit mijn essentie, in wie ik als mens ben vanuit mijn eigen levenservaringen. Ik hang bewust ook geen label van coach of therapeut aan wat ik doe, omdat ik zo puur mogelijk naast je wil staan. Van mens tot mens, van HART tot HART. Ik weet hoe het is om depressief te zijn, de weg totaal kwijt te zijn en je mega kwetsbaar te voelen. Juist door deze ervaringen weet ik als geen ander hoe zwaar, donker en uitzichtloos het kan voelen en zijn.

De begeleiding en ondersteuning zal geen quick fix zijn. Ik werk op maat en ervarings- en lichaamsgericht. Zowel jij als ik hebben geen toverstafje om alles in 1 keer op te lossen. Als het zo makkelijk zou zijn, dat was dit allang gebeurd. Ik ben ook van mening dat dat ook niet de oplossing is. Transformaties vragen tijd, ruimte, vertrouwen en is een proces. Het gaat om het herkennen wat er in jouw systeem gebeurd, erkennen, accepteren en loslaten. Van onbewust naar bewust zijn, in dat wat er aanwezig is en wat je graag anders wilt (wat je verlangen is). 

Dit vraagt vervolgens om oefening in het dagelijkse leven (implementeren en integratie), zodat je het kan verinnerlijken in plaats van dat het een kunstje (uit je hoofd) wordt. Het gaat om duurzaamheid en om het neerzetten van een stevig fundament, zodat je stevig in de wereld komt te staan. En dit gaat laagje voor laagje, stap voor stap. Geef jezelf vooral hierin de tijd en ruimte; mildheid en compassie vol naar jezelf blijven kijken is zo belangrijk. 

De allerbelangrijkste stap in het proces, is het erkennen dat je er zelf niet meer uit komt en dat je hulp nodig hebt; dit is al de meest ultieme vorm van zelfliefde; kwetsbaar, maar zo krachtig.

Uit ervaring weet ik dat mijn eigen ervaring, al vaak een helend effect heeft op de ander. Omdat je in alles voelt dat je je echt gezien, gehoord en begrepen voelt.

Als je als klein (hoog)gevoelig kind al je voelsprieten naar de buitenwereld had uit staan, ben je al vanaf jongs af aan uit verbinding geraakt met jezelf. Je bent je leven gaan leven veelal vanuit angst; aanpassen, pleasen, vermijden, bevriezen…. Waardoor je beetje bij beetje nog verder van jezelf verwijderd geraakt bent. Met als gevolg dat het vaak op meerdere gebieden niet lekker meer loopt of dat je zelfs vastloopt. Je bent uit verbinding geraakt van de Liefde en Ontspanning die je in de kern bent. Dit geeft een onveilig gevoel. Want als je al zolang uit verbinding bent met jezelf, vraag je jezelf wellicht vaak af: Wie ben ik nou eigenlijk?

Ik neem je liefdevol mee om uit je hoofd te komen en naar je liefdevolle lichaam te gaan. In de stilte te zijn en voelen. Wat leeft er bij jou, in jouw onderstroming. Hoe ziet jouw innerlijke wereld eruit? Wat wil jouw lichaam jou vertellen? Vaak zijn we in ons hoofd op zoek naar antwoorden waarom we voelen wat we voelen. We willen de dingen vaak zo begrijpen, verklaren en analyseren, maar het leven is niet te begrijpen. Gaat het niet om begrip krijgen en hebben voor jezelf?

Met heel mijn HART ben ik aanwezig in het moment en bij jou. Ik begeleid en ondersteun je vanuit liefde. Dat kan het ene moment zacht zijn, maar soms kan ik ook doorpakken op de momenten waar je normaal gesproken zou stoppen.

Ik kijk en voel met je mee op zielsniveau, waardoor dieperliggende blokkades aangeraakt en gevoeld mogen worden om vandaar uit liefdevol te transformeren. Op deze manier ontstaat er weer meer ruimte. Op een dieper niveau word je er bewust van, wie je bent en waar jij voor staat. Zodat jij jouw leven weer kan leven vanuit een HART VOOR JEZELF.

Bekijk het aanbod wat ik voor jou kan betekenen.