Hoe ga ik te werk?

Ik werk op maat en vanuit de holistische visie; dit betekent dat ik me afstem op wie je bent en waar je op dit moment in je leven staat. Ik zie jou als mens in zijn totaliteit; lichaam, geest en ziel. Ik richt me niet zozeer op de ziekte of klacht, maar juist op het herstellen van de balans. In de ondersteuning en begeleiding die ik geef, gaat het alles behalve uit de boekjes. Dat is ook niet wie ik ben en waar ik ook niet in geloof dat het werkt. We zijn allemaal uniek en dragen allemaal ons eigen levensverhaal met ons mee. Onze ervaringen slaan we op in ons systeem. Het heeft ons gevormd in hoe we naar onszelf en de wereld kijken.

Ik werk vanuit mijn essentie, in wie ik als mens ben vanuit mijn eigen opgedane levenservaringen en kennis. Ik hang bewust ook geen label van coach of therapeut aan wat ik doe, omdat ik zo puur mogelijk naast je wil staan. Van mens tot mens, van HART tot HART.

Mijn werkwijze binnen HART VOOR JEZELF.

De begeleiding en ondersteuning zal geen “quick fix” zijn. Ik werk op maat en ervarings- en lichaamsgericht. Zowel jij als ik hebben geen toverstafje om alles in 1 keer op te lossen. Als het zo makkelijk zou zijn, dat was dit al lang gebeurd. Ik ben ook van mening dat dat ook niet de oplossing is. Transformaties vragen tijd, ruimte, vertrouwen en is een proces. Het gaat om het herkennen wat er in jouw systeem gebeurd, erkennen, accepteren en loslaten. Van onbewust naar bewust zijn, in dat wat er aanwezig is en wat je graag anders wilt (wat je verlangen is).

Dit vraagt vervolgens om oefening in het dagelijkse leven (implementeren en integreren), zodat je het kan verinnerlijken in plaats van dat het een kunstje (uit je hoofd) wordt. Het gaat om duurzaamheid en om het neerzetten van een stevig fundament, zodat je stevig in de wereld komt te staan. En dit gaat laagje voor laagje, stap voor stap. Geef jezelf vooral hierin de tijd en ruimte; mildheid en compassie vol naar jezelf blijven kijken is hierin zo belangrijk.

Neem contact met me op.

Ik ben er voor je.