Relax weekend Landal Stroombroek.

Landal Stroombroek in Braamt
(Datum gaat in overleg en is afhankelijk van de beschikbaarheid.)

Gun jij jezelf een heerlijk relax weekend bij Landal Stroombroek in Braamt?

Een moment voor jezelf zodat je volledig tot jezelf kan komen en op jezelf kan richten. Bewust stilstaan bij wat vraagt op dit moment aandacht in je leven? Op welke gebieden mag jij je gaan openbreken voor de liefde voor jezelf? Leven vanuit een HART VOOR JEZELF. Hoe zou jouw leven eruit zien als jij jouw leven zou inrichten zoals jij dat wilt en wenst. Keuzes maken die goed en gezond zijn voor jou. Wat zou dit jou opleveren? Dit weekend geeft jou de gelegenheid om hier bewust bij stil te staan en hier inzichten in te krijgen, zodat jij koers gaan varen op weg naar jouw verlangen(s). Het is een weekend van gezelligheid en lol, maar ook van rust, bezinning en ontspanning, bewustwording, (stilte)wandelingen, persoonlijke sessies, sauna, creativiteit, uitwisseling, reflectie, samen zijn, ontdekken en verbinden. 

Weekend Landal Stroombroek.
Het relax weekend Landal Stroombroek is bedoel voor als jij samen met jouw vriendin, zus, (schoon)moeder, goede kennis of bevriende collega een weekend weg wilt. Het is niet zomaar een weekend, maar een weekend waarbij je volledig verzorgd en ontzorgd wordt. Een weekend waar je stil staat bij wat je huidige situatie is en wat je verlangen momenteel is. Tijdens het weekend gaan we op onderzoek uit wat er tussen jou en je verlangen in staat. Het weekend zal je bewustwording en inzichten geven, zodat jij weer koers kan gaan varen op jouw pad. Het zal een persoonlijk weekend worden in een veilige en intieme setting waar er veel ruimte is voor ontspanning en relaxen. Je aanmelden voor dit weekend kan alleen maar voor 2 personen.

Over het weekend.

Voor wie?
Het weekend is voor vrouwen die heerlijk een weekend voor zichzelf willen hebben. Die naast het ontspannen en relaxen ook bewust bezig willen zijn met hun verlangens. Voor vrouwen die het zichzelf gunnen om het beste uit hun leven te halen. Vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten en voelen dat er meer in zichzelf zit dan wat er nu uitkomt. Vrouwen die zich open durven te stellen en die het prettig vinden om samen nieuwe ontdekkingen te doen, maar ook om van elkaar te leren en bij elkaar te zijn. Lol te hebben en dit avontuur samen durven aan te gaan. 

De begeleiding.
Het weekend wordt verzorgd en begeleid door mij, Yvette Schlief. Ik ben een energiedrager die levenskracht ontsluit op weg naar liefde.  Aan alles voel ik dat dit mijn roeping is en wat ik in de wereld in beweging wil zetten. In het contact met de ander voel je jezelf. In ons leven hebben we andere mensen nodig om te kunnen leren, ontdekken en groeien. Spelenderwijs leren dat is waar ik van hou. 

Wanneer?
Van vrijdag 16.30 uur uur tot en met zondag rond 19 uur (met uitloop tot 22.30 uur als je gebruik wilt maken van de sauna faciliteiten). Datum gaat in overleg en is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Het verblijf.

We verblijven tijdens het weekend in een comfortabele vakantiechalet voor 4 personen op vakantie park Landal Stroombroek. Dit ligt in Braamt, één van de meest onbekende (vakantie) streken van Nederland: de Achterhoek. Hierdoor is het er heerlijk rustig en perfect voor rust en natuurliefhebbers.  

Wat Landal Stroombroek bijzonder maakt, is de aanwezigheid van het wellness centrum Palestra. Hier kan je gebruik maken van de diverse sauna’s, opgietingen, wellness- en beautybehandelingen reserveren, zwemmen in het verwarmd buitenzwembad en is er een restaurant aanwezig als je een hapje wilt eten of drinken. Als gast krijg je eenmaal per dag gratis toegangtot al deze fijne voorzieningen. Even helemaal tot rust komen. 

Naast Palestra heeft Landal Stroombroek nog meer fijne voorzieningen. Absoluut een van de mooiste voorzieningen op Stroombroek is de grote recreatieplas, met zandstrand en grasveld. Bij Beachclub Stroombroek heb je de mogelijkheid om te waterskiën op de kabelwaterskibaan. Zwemmen kan in het binnenzwembad. Op het park is ook een sfeervolle en vernieuwd restaurant aanwezig met terras en uitzicht op de recreatieplas. Mocht je een klein boodschapje willen doen, dan kan dat ook. Op het park kan je terecht in de parkwinkel.  

Overdag is er een mooi programma dat is afgestemd op jullie. In de avonden (zaterdag en zondag) is er de mogelijkheid om jullie eigen avond in te vullen naar wens en behoeften. Ook overdag zijn er voldoende momenten voor jullie zelf. De nachten verblijven jullie met z’n tweeën in de vakantie woning. In de ochtend worden jullie door mij verwend met een heerlijk ontbijt. Zo starten we rustig de dag en vervolgen we het programma.

De vakantiechalet is knus en warm ingericht. Er is een open keuken waar onder andere een vaatwasser en combimagnetron aanwezig is. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad. Er zijn twee slaapkamers met twee 1 persoons boxsprings. Wifi is aanwezig 

Het programma.

Het weekendprogramma vindt plaats van vrijdag 16.30 uur tot en met zondag 19.00 uur (met uitloop tot 22.30 uur als je gebruik wit maken van de sauna faciliteiten). 

Het programma ziet er als volgt uit:
Op basis van de (hulp)vraag en motivatie van de deelnemers om deel te nemen aan het weekend, kan onderstaand programma nog aangepast worden, zodat het nog beter aansluit naar de wensen en behoeften. Ook tijdens het weekend kan het programma iets aangepast worden. Hierin volg ik altijd de energie die op dat moment aanwezig is. Dit gebeurd altijd in overleg en overeenstemming met de deelnemers.

Wil je weten hoe het programma eruit ziet? Klik dan op onderstaande link, dan stuur ik de informatie naar je toe, inclusief wat de kosten zijn voor het weekend.

Neem contact met me op.

Ik ben er voor je.